Select Page

Bedrijven te koop

Brouwer Clean Consult de ervaren begeleiding bij aankoop en verkoop.

Voor alles is een vastgestelde tijd, een tijd om te starten met uw onderneming, en een tijd om ermee te stoppen.

Is voor u de tijd gekomen om te stoppen dan is dat vaak een heel emotioneel moment. Daarom begeleiden wij u graag professioneel om deze episode in uw leven goed te laten verlopen. Wij inventariseren uw onderneming en overleggen met u wat en hoe het wenst. In samenwerking met zeer goede en betrouwbare partners (accountants en advocaten) kunt u dit alles aan ons overlaten als zijnde in vertrouwde handen.

Is uw leven op het punt gekomen dat u graag wilt groeien? Dan blijkt dat autonoom groeien soms heel moeizaam kan zijn. Dan is het voor u de tijd om ons als onafhankelijke partij in te schakelen om overname kandidaten te zoeken en het aankooptraject te begeleiden, waarbij wij ook weer gebruik maken van onze zeer betrouwbare parners (accountants en advocaten).

Vraag ons gerust naar het hoe en wat, en wij informeren u vrijblijvend.

Klik op ‘aangeboden’ of ‘gezocht’ voor onze vraag en aanbod.

Aangeboden: Schoonmaakbedrijf met hoog rendement (1701)

Regio: Leiden

In de regio Leiden is een schoonmaakbedrijf te koop dat zijn werkgebied heeft tussen IJmuiden, Amsterdam en Delft. Deels is het bedrijf toegespitst op klassieke schoonmaak (kantoen, VvE’s, etc), anderzijds kent men een specialistische reinigingsafdeling. Omzet bedraagt > 2 miljoen euro, rendament is normaal. De eigenaar wil graag in voorbereiding op zijn toekomstig pensioen het bedrijf verkopen zodat het bedrijf en zijn mensen in goede handen zijn als hij met pensioen gaat. Eigenaar is bereid nog enige jaren mee te werken, vooral om de know-how in de specialistische reiniging aan een nieuwe generatie over te dragen.

Neem voor verdere informatie contact op met de heer Brouwer: b.brouwer@brouwercc.nl

 

TE KOOP GEVRAAGD: (1702)

Regio: Nederland

Voor een grote relatie zijn wij op zoek naar schoonmaakbedrijven welke ter overname worden aangeboden met een omvang ter grote van € 3 miljoen en groter. Indien u uw onderneming wenst te verkopen kunt u via onderstaand mail adres contact met ons opnemen. Uw reactie zal met alle discretie worden behandeld.

Voor reactie mail naar: b.brouwer@brouwercc.nl

TE KOOP GEVRAAGD: (1710)

Regio Rotterdam:

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een kleine tot middelgrote schoonmaakonderneming in de regio Rotterdam. De kopende partij heeft reeds enige jaren kennis in de schoonmaakbrache, maar heeft ambities om te groeien. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging, of mist bedrijfsopvolging dan is dit wellicht een zeer goede mogelijkheid.

Neem voor verdere informatie contact op met de heer Brouwer: b.brouwer@brouwercc.nl

TE KOOP GEVRAAGD: (1720)

Regio Den Haag:

Om te kunnen groeien is een van onze klanten geïnteresseerd in de overname van een schoonmaakbedrijf met zijn wortels in Den Haag. Bij voorkeur een schoonmaakbedrijf met als combi een glazenwasserij. Gedacht wordt aan klein of middelgrote onderneming.

Neem voor verdere informatie contact op met de heer Brouwer: bcc@brouwercc.nl

TE KOOP GEVRAAGD: (1720)

Regio Zuid Limburg/ Oost Brabant:

Voor een middelgrote schoonmaakonderneming die geen enkele uitdaging uit de weg gaat zijn wij opzoek naar de juiste kandidaat ter overname. Grote en omstandigheden, soort schoonmaakwerk spelen gaan rol. Mocht u overdenken om te stoppen neem dan zeker contact met ons op.

Neem voor verdere informatie contact op met de heer Brouwer: bcc@brouwercc.nl